Palvelut

Coaching on prosessimainen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavan ajattelua avaavien kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla valmennettavaa löytämään itse omat ratkaisunsa ja saavuttamaan tavoitteensa. Valmennusprosessi etenee valmennettavan ehdoilla, koska jokainen on itsensä ja oman elämänsä paras asiantuntija. Parhaat tulokset saavutetaan silloin, kun muutostoiveet, niiden pohjalta luodut tavoitteet ja suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi lähtevät valmennettavasta itsestään. 

Valmentajaa sitoo aina vaitiolovelvollisuus.

Yksilövalmennus


Yksilövalmennukseen voit tulla valmis toive, tavoite tai unelma mielessäsi. Yhtä hyvin sinulla voi olla epämääräinen "elämä ei tunnu siltä miltä haluan" -tunne tai outo tyhjyyden tunne, jossa päivät lipuvat ohi ilman sen suurempaa tarkoitusta tai fiiliksiä. Tärkeintä on, että valmennukseen tullessasi sinä itse haluat muutosta ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Sinusta totta tekeminen edellyttää sitoutumista ja voimavaroja, mutta lupaan että se on kaiken työn arvoista. Minun tehtävänäni on olla rinnalla kulkija, joka tuo matkallesi johdonmukaisuutta, jämäkkyyttä, selkeyttä ja uskoa.


Huomaathan, että uuden yksilöasiakkaan alkukartoitus on ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään. 

Ryhmävalmennukset


Ryhmävalmennuksessa pääset tutkailemaan itseäsi ja omaa elämääsi sekä pohtimaan omia tavoitteitasi ja päämääriäsi valmiiksi rakennetun kokonaisuuden avulla. Ryhmävalmennukset toteutan luentoina ja workshopeina. Ne ovat monille helppo ja tarvittavan alkusysäyksen antava ensimmäinen askel kohti omannäköistä elämää.

Ryhmävalmennuksiin kuuluvat myös tiimivalmennukset. Tiimivalmennuksessa toisilleen entuudestaan tuttu ryhmä ihmisiä tai pariskunta haluaa kulkea yhdessä jotakin tavoitetta kohti. Kohti sitä, mitä he haluavat ryhmänä olla tai saavuttaa. Kun tiimi yhdessä miettii ja päättää päämääristään, sitoutuminen ryhmän toimintaan kasvaa ja ryhmän jäsenten tyytyväisyys lisääntyy. Tyypillisiä tiimivalmennuskohteita ovat työtiimit, urheilujoukkueet, perheet ja pariskunnat.

Valmennuksistani sanottua

"Tanja osasi valmentajana poimia hyvin ydinasiat omista sekalaisen tuntoisista ajatuksista ja paloitella asiat niin, että itsekin huomasin ajatuksen ytimen."

(yksilövalmennus, nainen 36v)

"Valmennus oli tosi positiivinen kokemus. Tämä taisi olla juuri se, mitä tarvitsin tähän elämäntilanteeseen. Sain uusia oivalluksia ja vahvistusta. Muistutuksen niistä asioista, jotka pitävät oikealla polulla ja johdattavat oikeaan tavoitteeseen."

(Unelmat -workshopin osallistujilta)